Koop nu een E sigaret en maak gebruik van de e smoker acties !

Wil jij een e sigaret kopen?

De beste e sigaret is een kwestie van persoonlijke mening. Lichte rokers willen liever kleinere apparaten gebruiken,zoals wegwerp e sigaret.De beide lijken op tabak sigaretten in grootte, vorm en uiterlijk. Zware rokers geven meestal de voorkeur aan grotere apparaten zoals vape mods of doos mods. Deze elektrische sigaretten zijn  veel groter en zwaarder dan tabak sigaretten . Veel rokers vinden dat te beginnen met een kleiner toestel. En werken tot ze het vinden van een bevredigende apparaat is de beste manier om de perfecte e sigaret voor hun behoeften te vinden.

Het maken van de overstap van tabak sigaretten tot e sigaretten is voor iedereen anders. De meeste e sigaretten gebruikers  beschrijven een overgangsperiode veel moeilijker. Deze periode van dubbele gebruik verschilt per gebruiker. Sommige rokers in staat zijn om over te schakelen in een kwestie van dagen.  En bij anderen kan weken of maanden duren voordat ze volledig vrij zijn van tabak. Toch, sommige rokers blijven zowel tabak en e sigaret te gebruiken. De e sigaret ervaring kan bij iedereen anders worden ervaren alleen het is wel altijd positief.

Voordelen elektrische sigaret

e sigaret kopen doe je hier

Op zoek naar een e sigaret?

Niets vertelt ons dat elektronische sigaretten zijn 100% veilig. Veel gezondheidswerkers zijn van mening dat e sigaret zijn minder schadelijk dan tabak sigaretten en rokers die niet kan stoppen met roken e sigaretten gebruiken in plaats van tabak aan te moedigen. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van e sigaret op tabak , maar ze zijn niet helemaal veilig te gebruiken en mag alleen worden gebruikt door mensen die al roken als een alternatief voor het roken. Elektrische sigaret ervaringen komt het heel schaars voor dat een consument niet tevreden.

Termijn van E sigaretten

Tot slotMet behulp van e smoker plaats van tabak kunnen rokers bespaart een hoop geld op de lange termijn. Als gevolg van e smokers vermogen om te worden bijgevuld en opgeladen. Zijn ze goedkoper dan het kopen van tabak sigaretten. Met een gemiddelde prijs van $ 7.26, zal een pakje sigaretten een pakje kost een dag roker ongeveer $ 2.650 per jaar. Een equivalente hoeveelheid e-vloeistof (nicotine sap) en 2-3 complete e-sigaret kits kost ongeveer $ 800- $ 1.000 per jaar. Dat is een besparing van ongeveer $ 30 per week of $ 1.650 per jaar!

 

Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *