Meer resultaten voor elektronisch

 
elektronisch
 
Elektronisch 8 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordelektronisch.: Elektronisch is de aanduiding voor apparatuur die werkt met schakelingen op basis van het gedrag van de vrije elektronen in geleiders en halfgeleiders. De aanduiding elektronisch wordt gebruikt voor alle apparatuur die werkt met halfgeleiders en microprocessors.
hypotheek berekenen
Elektronisch geneesmiddelenvoorschrift: Veelgestelde vragen Vlaams Artsensyndicaat vzw.
Dit is enkel bedoeld als een uitzonderlijke werkwijze. Wat uiteraard wel kan, is het terugtrekken van een elektronisch voorschrift tijdens de consultatie via de Recip-e revoke functie, wat tevens gepaard gaat met de terugtrekking van het bewijs van elektronisch voorschrift.
elektronische kassa
Problemen met elektronische betalingen Brussel De Standaard.
Geen geldafhaling en elektronische betalingen mogelijk zondagnacht. Kerstinkopen zorgen voor recordaantal elektronische betalingen. Belgen breken betaalrecords voor kerstavond. Geen massa shoppers, wel beduidend meer verkocht op koopzaterdag. 1.300 Belgen maandelijks bedot door webwinkels. Binnenkort geen extra kosten meer voor betalingen met kaart.
stcw safety course
elektronisch VRT-Taalnet.
Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be. VRT 2017 bedrijfsgegevens jobs gebruiksvoorwaarden privacy.
elektriciteit / electriciteit, elektrisch / electrisch, elektronisch / electronisch taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
elektriciteit / electriciteit, elektrisch / electrisch, elektronisch / electronisch. elektriciteit / electriciteit, elektrisch / electrisch, elektronisch / electronisch. In woorden die verwant zijn met elektriciteit, schrijven we het woorddeel elek in het Nederlands met een k. elektricien, elektriciteit, elektrisch, elektrocutie, elektromagnetisch, elektronica, elektronisch, elektropop, elektroshock.
elektronisch Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: elektronisch DE elektronisch EN elektronisch ES. Definities op Encyclo.nl: elektronisch 8x. Vertalingen elektronisch NLFR. e l ktr o n i s.
Elektronisch attesteren met eAttest RIZIV.
Elektronisch attesteren met eAttest. Vanaf 6 februari 2018 kunnen alle huisartsen hun getuigschriften voor verstrekte hulp elektronisch doorsturen naar het ziekenfonds van de patiënt in het kader van contante betaling. Dat is mogelijk via de dienst eAttest van het platform MyCareNet.
Elektronisch schakelen, hoe werkt dat?
Naast de prijs zijn er weinig nadelen te ontdekken aan het elektronisch schakelen. Wel oppassen bij het onderhoud en poetsen van de voorderailleur: verwijder eerst de batterij om te voorkomen dat je vingers gekneld raken als iemand per ongeluk op het knopje duwt.

Contacteer ons