Meer resultaten voor elektronische

 
elektronische
 
Elektronische draaischijf van de medische zorg Smals.
Wel biedt het negen basisdiensten aan die alle actoren in de gezondheidszorg en hun ICT-dienstverleners gratis kunnen gebruiken: een portaalsite, geïntegreerd gebruikers en toegangsbeheer, beheer van logs, elektronische datering timestamping, anonimisering, een beveiligde elektronische brievenbus, end-to-end encryptie, coördinatie van elektronische deelprocessen en het aanleveren van eHealth-certificaten.
waterontkalker
Elektronische B kaart Agentschap Integratie en Inburgering.
Home Thema's' Vreemdelingenrecht internationaal privaatrecht Verblijfsdocumenten Elektronische vreemdelingenkaarten Elektronische B kaart. Elektronische B kaart. Hoe herken je dit document? Wat is de naam van dit document? Wie krijgt deze kaart? Wat is de geldigheidstermijn? Wanneer moet ik de kaart hernieuwen?
elektrisch slot
Elektronische arbeidsovereenkomst ondertekenen.
Eenvoudig en veilig. Uw elektronische uitzendovereenkomst ondertekenen. U ontvangt een mail of een sms met een link naar uw elektronisch arbeidscontract in AdminBox. In deze mail vindt u alle instructies. U kan rechtstreeks de overeenkomst bekijken en de ondertekening starten 1.
elektronische beveiliging
Veelgestelde vragen Elektronisch voorschrift BAF.
Door de ondertekening van het mandaat voor archivering van apotheekdocumenten in elektronische vorm, verklaar je je akkoord dat de tariferingsdienst door jou afgehaalde elektronische voorschriften in een beveiligd archief plaatst en dat de TD toegang heeft tot de elektronische voorschriften voor tarifering en facturatie.
toegangscontrole
Tot slot bevestigt en betaalt u de prestatie Werk.be.
Indien u voor de elektronische dienstencheques kiest, volstaat het dus regelmatig dienstencheques te bestellen en nu en dan het saldo van uw elektronische portefeuille te raadplegen. U wordt per e-mail verwittigd wanneer het saldo van uw elektronische portefeuille ontoereikend is er nog maar 5 onvoldoende dienstencheques in uw elektronische portefeuille zitten.
elektrisch slot
Rekeningafschriften in Belfius Direct Net Belfius.
Kies voor elektronische rekeningafschriften Voordelen van elektronische rekeningafschriften. Ze zijn gratis en u vermijdt de portokosten. U kunt ze consulteren waar en wanneer u maar wilt, zonder gevaar voor verlies. Ze worden 10 jaar lang voor u bewaard in Belfius Direct Net.
google earth flight simulator
Techem: De elektronische verdeler.
Elektronische warmtekostenverdelers zijn moderne apparaten uitgevoerd met twee uiterst gevoelige temperatuursensoren voor de radiatortemperatuur en de omgevingstemperatuur. De meters slaan op de geprogrammeerde kanteldatum vrij te kiezen de verbruiksgegevens op en zetten de actuele aanduiding op nul. De elektronische warmtekostenverdelers werken op een zelfstandige, onafhankelijke voeding en onderwerpen zichzelf aan een constante zelfcontrole.
elektronische beveiliging
een elektronische advocatenkaart voor elke advocaat Diplad zet de toon voor een digitale advocatuur!
Vlaamse advocaten kunnen optioneel kiezen om een elektronische handtekening op de kaart te plaatsen. Die is conform eIDAS/EU910 /2014. Met de elektronische handtekening kan een advocaat word of pdfdocumenten digitaal ondertekenen waardoor ze dezelfde juridische waarde krijgen als met een handtekening op papier.
Elektronische bronnen Koninklijke Bibliotheek van België.
Het corpus van de elektronische bronnen van de Koninklijke Bibliotheek.: ProQuest Research Library. Oxford Music Online. Gebruik de lijst van elektronische bronnen op deze website of zoek de bron op in de online catalogus. Alle bronnen zijn vrij te raadplegen binnen de muren van de instelling.

Contacteer ons